Kwartiermaker voor pastorie gezocht

Het stichtingsbestuur van de pastorie in Someren-Eind heeft een vacature uitgezet voor een kwartiermaker, iemand die het voorbereidende en organisatorische werk doet van iets geheel nieuws.

Stichting De Pastorie zoekt een kwartiermaker die in de huidige pastorie, binnen een paar jaar, het idee van Herberg de Pastorie gaat realiseren.

Herberg de Pastorie Someren-Eind zou een plek moeten worden waar de lokale bevolking én toeristen elkaar ontmoeten om te recreëren, werken, drinken, eten, overnachten, zorgen, dagbesteding en of activiteiten bezoeken dan wel organiseren.

Herberg de Pastorie zou de huiskamer van Someren-Eind moeten worden, een plek die bijdraagt aan de levendigheid en leefbaarheid van het dorp. Een plek die zorg draagt voor wat reuring.

Het is de bedoeling dat het werk van de kwartiermaker in 2021 afgerond wordt. Dan zal het eindresultaat overgedragen gaan worden aan een herbergier, die Herberg de Pastorie gaat runnen.

Stichting De Pastorie heeft een profielschets opgesteld met daarin achtergrondinformatie over de pastorie en meer info over de functie van kwartiermaker.

U kunt uw interesse kenbaar maken tot en met 20 oktober via e-mail pastoriesomereneind@gmail.com.

Op maandag 21 oktober wordt er een informatieavond gehouden voor alle geïnteresseerden voor de functie van kwartiermaker. Men dient zich daarvoor aan te melden.

Daarna hebben de kandidaten tot 25 november de tijd om hun plannen in te dienen.


Trefwoorden: pastorie pastorie someren-eind
Geplaatst

woensdag 09 oktober 2019 | 12.06 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 09 oktober 2019 | 11.13 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub