SIRIS.nl

Duurzame Koplopers uit de Peel met Van den Broek Varkensbedrijf op SIRIS-tv

Zeven bedrijven uit de Peel hebben deelgenomen aan het videoproject 'Duurzame Koplopers uit de Peel', georganiseerd door Rabobank Peelland Zuid.

De Peelpioniers hebben alle verhalen van elk bedrijf vastgelegd in een video.

In de komende weken worden alle videoverhalen op SIRIS-tv en haar social mediakanalen op vrijdag tot en met zondag uitgezonden.

De Duurzame Koplopers zijn bedrijven die vooropgaan in het samen duurzaam en sterker maken van de Peel.

Deze koplopers steken hun nek uit, komen met nieuwe ideeën en integreren milieuzorg, eerlijke handel, dierenwelzijn of andere maatschappelijk belangen in hun bedrijfsvoering.

In de vierde uitzending gaan het leefklimaat van dieren en investeren in duurzaamheid hand in hand. We nemen een kijkje op het prachtige bedrijf van familie van den Broek. Joost van den Broek runt samen met zijn vrouw Daniella en zijn ouders een varkensboerderij in Ommel en Schoor-Nederweert. Ze hebben twee locaties, één met zeugen waar de biggen worden geboren, en één met volwassen varkens.

De uitzending is te zien op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober op SIRIS-tv tussen 7.00-8.00 uur, 9.00-10.00 uur, 11.00-12.00 uur, 19.00-20.00 uur, 21.00-22.00 uur en 23.00-24.00 uur.