Zilveren jubilarissen bij MTC De Happy Drivers

Han van der Heijden, Angelique en Martien Maas werden in 1994 lid van MTC De Happy Drivers.

Han op 1 januari en Angelique en Martien op 17 juli.

Angelique en Martien Maas zijn bijzondere leden, eigenaren van café Jan van Tieskes in Someren-Eind, het clubhuis van de motorclub waar deze sinds 1994 het onderkomen heeft. In het rijdende seizoen, voor vertrek van de wekelijkse toertocht, zorgen zij voor koffie en thee. Ook door hun gastvrijheid, ideeë, en meedenken tijdens andere activiteiten geven zij De Happy Drivers een goed clubhuis. 

Han van der Heijden heeft in de beginjaren van de motorclub veel betekend om De Happy Drivers op de kaart te zetten. Diverse jaren had Han een bestuursfunctie en was hij een vaste voorrijder tijdens de wekelijkse toertochten van de club. In die tijd was er nog geen gps.  Dat was geen probleem voor Han. Hij wist de mooie weggetjes wel te vinden. Han is één van de leden die alle jaren in Eupen bij het clubweekend was.

Han, Angelique en Martien zullen op zaterdag 2 november tijdens de jaarlijkse feestavond in clubhuis Jan van Tieskes gehuldigd voor hun 25-jarig jubileum. 

Tevens wordt op die avond De Happy Driver 2019 bekend gemaakt.


Trefwoorden: mtc de happy drivers happy drivers motortoerclub de happy drivers zaal jan van tieskes han van der heijden angelique maas martien maas
Geplaatst

zondag 20 oktober 2019 | 06.33 uur

Laatst gewijzigd

zondag 20 oktober 2019 | 11.01 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub