Twaalf individuele playbackers of groepen gaan op zaterdag 2 november met elkaar de strijd aan tijdens de finale van de playbackwedstrijd van Kansplus Asten-Someren-Deurne.

De negentiende editie van deze finale vindt plaats in Zalencentrum Centraal in Someren. Een jury, bestaande uit Ad van Seggelen, Angelique van der Weerden en Piet van de Laar, beoordeelt de optredens. De winnaar ontvangt de Henk Hoeben Wisseltrofee.

Voordat de deelnemers hun playbackact brengen, zijn ze in het pannenkoekenrestaurant De Coeckepanne in Lierop uitgenodigd om een lekkere ‘streuf’ te eten onder het genot van een drankje. Om 12.00 uur worden de deelnemers door oldtimerclub O.T.V. opgehaald om in hun schitterende oldtimers en begeleid door motorclub De Happy Drivers via een tour d’élégance door Lierop, Asten, Heusden en Someren naar de zaal van Hotel Centraal te worden gebracht.

Daar komen ze rond 13.00 uur aan en zij krijgen een feestelijke ontvangst over de rode loper onder muzikale tonen van het orgel van de Somerense orgeldraaier Sjef van de Vrande.

Vanaf 13.00 uur is er ook in de zaal muziek van de hofkapel van CV De Meerpoel.

Klokslag 13.30 uur beginnen de optredens van de finalisten. Tijdens de pauze is er een gastoptreden van Dirk en van Daan.

Rond 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

De middag wordt gepresenteerd door Ruud Meeuws.

De twaalf finalisten zijn gekozen uit 29 optredens tijdens de voorronde op zaterdag 29 september in soos Den Dissel in Asten. Tijdens de finale reikt prins Lukas van den Heuvel de 'Geef nooit op'-prijs uit aan Cindy Walraven, een enthousiaste deelneemster aan de voorronde, die de finale net niet heeft gehaald.


Trefwoorden: playbackwedstrijd kansplus kansplus-asd zalencentrum centraal
Geplaatst

dinsdag 29 oktober 2019 | 19.27 uur

Laatst gewijzigd

zondag 03 november 2019 | 09.51 uur

Auteur

Elise Kuijpers


businessclub