Tweede klasse:

Tonny's - LeenenRegiobank 3 - 8

Sphinx - Zunneke 6 - 2

MSpang - Educontract 1 - 1

In de hoofdklasse bouwde Postel in de eerste 13 minuten een 4-0 voorsprong op tegen het Wapen. Drie van de vier doelpunten kwamen voort uit het feit dat de doelman van het Wapen te ver voor zijn doel voetbalde en daar maakte Postel dankbaar gebruik van. In de 28e minuut redde Rob van Santvoort de eer voor het Wapen met en schot in de kruising, 4-1. Een minuut later bepaalde Karel de Lau de uitslag op 5-1. De ander doelpunten van Postel werden gemaakt door Sven ten Wolde (2x) en Dirk Maas (2x).

Het Jagershuis liep tegen een flinke 9-2 nederlaag op tegen Bij Guus&Willem. In de 20e minuut stond het al 5-0. Rob van der Sluijs schoot twee keer raak voor Jagershuis. Voor Bij Guus&Willem scoorden Ronny Heijmans (3x), Max Sonnemans (3x), Dirk Swinkels, Joost Meeuws en Sjef Lemmens.

In de eerste klasse kreeg Hurkmans met 3-0 klop van Centersnacks. In de vijfde minuut opende Roland Martens de score voor Centersnacks. Twee minuten later maakte Tyrone Pelzers er 2-0 van. In de 18e minuut stond de doelman van Hurkmans te ver voor zijn doel en schoot John van Gansewinkel van eigen helft de 3-0 binnen.

Voor GIJS begrippen kwamen ze erg vlug op 0-1 tegen DeskaMarkt8 door een doelpunt van Mike van der Loo die van dichtbij raak schoot. Lang plezier hadden ze daar niet van want een minuut later passeerde Mark Bosch doelman Lasja Coenraad van afstand, 1-1. In de 12e minuut scoorde Jos Hurkmans de winnende treffer door met de buitenkant voet de bal over de vallende doelman te wippen, 2-1.

Topparty tegen Van Zoggel 2 ging goed tegen elkaar op. Hidde Maas zette Topparty in de 5e en 20e minuut op 2-0. Nadat Maxime Hollanders in de 23e minuut voor 2-1 had gezorgd zette Van Zoggel nog eens alles op alles. Topparty hield stand, 2-1.

DKanters kwam tegen Kanters in de 6e en 11e minuut op 2-0 door treffers van Joeri Cuunders. Kanters kwam sterk terug tot 2-2 door doelpunten van Tim Fleskens en Jan Verberne in de 18e en 22e minuut. In de 26e minuut krulde Dani Fondon de bal schitterend in de kruising waardoor DKanters met de drie punten naar huis ging, 3-2.

CuundersGlashelder kon koploper Loomans geen pootje lichten. Loomans kwam door Lucas de Bruijn en Chris van Eijk in de 5e en 7e minuut op 0-2. Een minuut later passeerde Dirk van Eijk doelman Ferry Donders, 1-2. In de 10e minuut maakte Chris van Eijk er 1-3 van. CuundersGlashelder bleef aanvallen en kwam tot 2-3 terug door een treffer van Niels van Santvoort. In de 23e en 26e minuut bezorgden Chris van Eijk en Gerwin Huijerjans Loomans de 2-5 zege.

In de tweede klasse speelde Educontract knap gelijk tegen MSpang dat in de 8e minuut op 1-0 kwam toen Twan Meulendijks uit de rebound scoorde. Na een razend snelle counter trok Tim van Brussel de stand in de 21e minuut gelijk, 1-1.

Sphinx behaalde de tweede overwinning van het seizoen. Het Zunneke werd resoluut met een 6-2 nederlaag naar huis gestuurd. Michael Bremmers (2x), Marc van Brussel en Marvin Lemmen zetten het Zunneke op een 4-0 achterstand in de eerste 22e minuten. In de 25e en 26e minuut kwam Zunneke terug tot 4-2. Rens van Lieshout scoorde twee keer in de 25e en 26e minuut, eerst uit een strafschop en vervolgens met een hard schot op doel. Meteen hierna maakten Sander Maas en Islam Elsayyad er in de 26e en 27e minuut 6-2 van voor Sphinx.

Bij Tonny’s tegen LeenenRegiobank stond het in de eerste minuut al 0-1 door een doelpunt van Rob Nijssen. Een minuut later stond het alweer gelijk toen Patrick Mennen raak schoot. Vervolgens bouwde LeenenRegiobank een 1-6 voorsprong tot in de 14e minuut. Kort hierna kreeg een speler van Tonny’s een tijdstraf van twee minuten. Hij ging wel naar de kant en verliet vervolgens de zaal zonder afmelding. De tijdstraf werd niet uitgezeten dus mocht er geen 4e veldspeler het veld in. Het werd vervolgens een 3-8 nederlaag voor Tonny’s. Voor LeenenRegiobank scoorden verder Rens Verlaak (3x), Sander Gerritsen en Han Gerritsen (3x). Voor Tonny’s maakte Roel van Otterdijk het tweede en derde doelpunt.

2 Centersnacks 7 5 2 0 17 28 - 8

3 DKanters 6 5 1 0 16 29 - 12

4 Topparty 6 3 1 2 10 17 - 19

5 Van Zoggel 2 6 2 1 3 7 12 - 14

6 DeskaMarkt8 7 2 1 4 7 13 - 16

7 Kanters 7 1 3 3 6 24 - 21

8 Hurkmans 4 1 0 3 3 6 - 8

9 CuundersGlashelder 6 0 3 3 3 12 - 24

10 BekenHDSolar 5 1 0 4 3 8 - 27

11 GIJS 5 0 1 4 1 7 - 27