Op zaterdag 9 november wordt vanaf 15.00 uur in OJC Comeet in Someren de vierde editie van Kunstgras Metal Festival gehouden, in de volksmond nog steeds KunstGraspop genoemd.

Dit is inmiddels hèt toonaangevende hardrock en metal festival voor onze regio, waar dit jaar maar liefst zes tributebands van topformaat elk een uur lang hun show neerzetten, van hun grote voorbeelden op Graspop Metal Meeting en Pinkpop. Deze tributebands klinken hetzelfde en lijken vaak op de werkelijke namen. Ze hebben ook nog eens op meerdere grote festivals gestaan, zoals Zwarte Cross en Paaspop.

De line-up is dit jaar met aandacht uitgekozen en staat als een huis: Rage Against the Machine (Rage Against The System), Five Finger Death Punch (Knucklehead Death Punch), Slipknot (PsychoSocial), Judas Priest (BETON), Iron Maiden (Defenders of the Beast) en de afsluiter Rammstein (Bückstabü).

Dit belooft voor het publiek een dag voor in de boeken te worden, maar ook alle vrijwilligers van OJC Comeet staan weer klaar om iedereen een geweldige middag en avond te bezorgen. Nieuwe leden voor de crew kunnen zich bij de organisatie melden.

Voor catering wordt tot in de late uurtjes gezorgd.

OJC Comeet is te vinden aan de Witvrouwenbergweg in Someren.

Entree in de voorverkoop € 10 bij Primera Someren of online via www.ojccomeet.nl en aan de deur € 15.


Trefwoorden: comeet kunstgras metal festival
Geplaatst

zondag 03 november 2019 | 18.29 uur

Laatst gewijzigd

zondag 10 november 2019 | 08.27 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub