Vloerenbedrijf Engelen in Someren is op vrijdag 8 november uitgeroepen tot ‘Somerense Ondernemer van het Jaar 2019’.

Tijdens de finaleavond in De Ruchte werden de genomineerden, Vloerenbedrijf Engelen, Herberghe de Coeckepanne en Stokvis Optiek, aan de aanwezigen gepresenteerd.

Dat gebeurde door een vraaggesprek met Moniek Peeters en Marcel Looijmans, voorzitter en penningmeester van de OVS, en een filmpje gemaakt door de lokale omroep SIRIS.

The Flying Deers zorgden voor de muzikale intermezzi.

Aan het eind van de avond werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. 

De vakjury, bestaande uit de wegens vakantie afwezige Eduard Wijlaars van Edumar (winnaar 2013), Frank Meeuws van Meeuws-Verspeek Uitvaartverzorging (winnaar 2016), Wil van Roosmalen van Stichting Someren Natuurlijk en Henk-Jan Heling, ondernemer in Helmond, beoordeelde Vloerenbedrijf Engelen als de 'beste' van de drie genomineerden.

Ad en Yvonne Engelen kregen, behalve een flinke bos bloemen, een kunstwerk van Minet Wijlaars overhandigd.

Vloerenbedrijf Engelen aan de Lieropsedijk 27 legt vloeren voor alle doeleinden in de agrarische sector, transportsector, industriële sector en particuliere sector.

Het bedrijf legt zich de laatste jaren steeds meer toe op het aanbrengen van designvloeren zoals bijvoorbeeld printbeton.


Trefwoorden: stokvis optiek herberghe de coeckepanne ovs somerense ondernemer van het jaar vloerenbedrijf engelen yvonne engelen ad engelen
Geplaatst

zaterdag 09 november 2019 | 18.22 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 13 november 2019 | 15.51 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub