De Vrienden van Juliana Live!

Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind viert in 2019 haar 100-jarig bestaan.

Het slotevenement van het jubileumjaar wordt gehouden op vrijdag 29 en zaterdag 30 november met ‘De Vrienden van Juliana Live’.

Dit concert vindt plaats in de tot feestarena omgetoverde loods van Groentekwekerij Van den Einden aan de Nieuwendijk 115a in Someren-Eind.

Direct na Maestro is het harmonieorkest gestart met de voorbereidingen voor het klapstuk van het jubileumjaar, De Vrienden van Juliana Live! Een avondvullende show met daarin nummers en artiesten met een Nederlands tintje. Een greep uit het programma laat zien wat de bezoekers te wachten staat: The ladies of Soul, Golden Earring, Liesbeth List en Ramses Shaffy, The Dizzy Mans Band, OG3NE, Andre Hazes en de enige echte Juliana Toppers! Maar ook Max Verstappen, de Efteling en de “Koningin” komen voorbij. Met zang van bekende Eindse artiesten, intermezzo’s van de slagwerkgroep, dans van Poertwa uit Liessel en spectaculaire bijpassende filmbeelden waant de toeschouwer zich van het ene moment in een Rollercoaster om vervolgens met dezelfde snelheid in een Formule 1 wagen plaats te nemen.

Op vrijdag 29 november is de zaal ingericht met 250 zitplaatsen, speciaal voor het luisterpubliek.

Deze avond is inmiddels uitverkocht.

Op zaterdag 30 november zijn er alleen staanplaatsen.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 (dagkassa € 15) en zijn verkrijgbaar bij Perwillie’s Snackbar, Bakkerij van Eijk en MFA De Einder in Someren-Eind of via e-mail kaartverkoop@muziekverenigingjuliana.nl.

Voor beide voorstellingen gaat de zaal open om 19.00 uur. De show start om 20.00 uur.

Speciaal voor de snelle beslissers is er voor de zaterdagavond iets nieuws: een beperkt aantal VIP-kaarten.

Deze kosten € 25 per stuk, maar daar staat dan ook wat tegenover.

De beste plaatsen met gereserveerde hangtafel en krukken, een eigen ober (voor de andere toeschouwers is het zelfbediening), twee consumptiebonnen per VIP-kaart plus een verrassingspakket geheel in stijl.


Trefwoorden: de vrienden van juliana live muziekvereniging juliana groentekwekerij van den einden
Geplaatst

woensdag 13 november 2019 | 12.23 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 19 november 2019 | 14.15 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub