SIRIS-tv zendt op zaterdag 16 en zondag 17 november het weekoverzicht uit met filmpjes, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Twan Aarts Europees kampioen kickboksen

Twan Aarts uit Someren had zich geen mooier afscheid kunnen wensen. De 37-jarige kickbokser sloot op zaterdag 12 oktober in het Duitse Goch zijn carrière van zestien jaar kickboksen af met het behalen van de Europese titel. Twan beëindigt nu zijn carrière als prof-kickbokser, maar blijft kickbokstrainingen geven bij Het Leefstijlhuis in Someren. Hij is daarnaast sportmasseur.

Twintig jaar Stenzel & Kivits

Op 14 november 1999 stonden de heren Stenzel & Kivits voor het eerst samen op een podium. Het begon met tien minuten optreden op het open podium van Theatercafé Kraaij en Balder in Eindhoven. Op 14 november 2019 en naar schatting 1.400 optredens in tien verschillende landen verder vieren Tiny van den Eijnden uit Ommel (Stenzel) en Wilbert Kivits uit Gemert (Kivits) hun twintigjarig jubileum.

Start Eindejaarsactie OVS

Ook dit jaar vond er in Someren weer een eindejaarsontbijt plaats om de eindejaarsactie van de OVS af te trappen. Het ontbijt begon op donderdag 14 november om 7.00 uur in In d'n Herberg. Burgemeester Dilia Blok schoof aan aan het ontbijt en dat deden ook de Somerense Ondernemers van het Jaar Ad en Yvonne Engelen.

Automaatje bestaat een jaar

Het ANWB-project Automaatje van Onis Welzijn is een groot succes. Mireille Bohnen en Silvia Bouwmans van Onis Welzijn vertellen hoe dat komt.

Prinsenbal carnavalsvereniging De Meerpoel

Carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren houdt op zaterdag 16 november het prinsenbal in zalencentrum Centraal. De scheidende prins Lukas I, prinses Karin en vorst Boudewijn Ten Bokum blikken terug op carnaval 2019 en vooruit op het prinsenbal.

Sponsorloop Lambertusschool en Het Lover

Op vrijdag 8 november liepen de kinderen van de Lambertusschool en Het Lover in Asten een sponsorloop voor het goede doel. Het goede doel was de Stichting Actie Calcutta, die kansarme kinderen in India ondersteunt met de financiering van hun schoolopleiding

Uitreiking cheques Albert Heijn

Albert Heijn Asten hield de afgelopen weken een actie waarbij AH € 5.000 schenkt aan organisaties in de gemeente Asten om de eenzaamheid bij ouderen te verminderen. Op maandag 11 november werden de cheques uitgereikt aan deze organisaties.

Zesde tip Prinseroaie carnavalsvereniging De Meerpoel

Op zaterdag 16 november wordt in zalencentrum Centraal in Someren de 56e (jubileum) Prins van carnavalsvereniging De Meerpoel onthuld. Vorst Boudewijn geeft de zesde tip voor het Prinsenraden.

Hint 2 Prinsenroaje De Pompers

Op zaterdag 23 november presenteert carnavalsvereniging De Pompers uit Someren de nieuwe prins in de residentie In d'n Herberg. Caroline van der Hulst, de nieuwe voorzitter van De Pompers, geeft de tweede hint voor het prinsenroaje.

Deel 2:

Vloerenbedrijf Engelen Somerense Ondernemer van het Jaar 2019

Vloerenbedrijf Engelen in Someren is op vrijdag 8 november uitgeroepen tot ‘Somerense Ondernemer van het Jaar 2019’. Tijdens de finaleavond in De Ruchte werden de genomineerden, Vloerenbedrijf Engelen, Herberghe de Coeckepanne en Stokvis Optiek, aan de aanwezigen gepresenteerd. Dat gebeurde door een vraaggesprek met Moniek Peeters en Marcel Looijmans, voorzitter en penningmeester van de OVS, en een filmpje gemaakt door de lokale omroep SIRIS. U ziet een samenvatting van deze finaleavond.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 15 november 2019 | 19.01 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 22 november 2019 | 07.22 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub