Zaterdag 16 november is Pim van Otterdijk onthuld en geïnstalleerd als de 56e Prins van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren.

Prins Pim I is 32 jaar, zoon van Ben en Annie, geboren en getogen in Someren en woont samen met Moniek Raijmakers aan de Dellerweg 14.

Burgemeester Dilia Blok zag hoe Prins Pim I om 21.30 uur uit het Meerpoelschip verscheen.

De kersverse Prins is opgegroeid in Someren en opgevoed door ouders Ben en Annie van Otterdijk. Hij werkt als accountmanager bij Refresco in Maarheeze. Pim is een echte sporter: hij is jarenlang actief voetballer geweest bij SVS, maar door een blessure is hij daar nu niet meer actief in. Wel is hij assistent-trainer van het tweede elftal en is hij nu heel actief in het wielrennen en hardlopen. Verder is hij bestuurslid van JOEK en voornamelijk verantwoordelijk bij PAF, dit is Parkeren, Afzettingen en Activiteiten. Voor Pim is carnaval niet onbekend. Hij is medeoprichter en zes jaar vorst geweest van CV Locomotion. Hij vindt het geweldig om samen met Moniek mooie reizen te maken.

Prinses Moniek is productmanager bij de Belastingdienst. Zij heeft jarenlang paardgereden en is ook actief lid van de JOEK. Zij is verantwoordelijk voor de M&E, Markt en Evenementen. Ook is zij medeorganisator van Zummer Park. Verder doet ze actief aan yoga en kijkt graag op de bank naar films en series. Moniek werd in 2018 de tweede Burgemeester Kloenk op het Kloenkfestival.

Prins Pim d’n Uurste regeert over het Meerpoelrijk met de lijfspreuk 'Nào 55 jaor is het moment daor, eindelijk ne Prins mi rooi haor'.


Trefwoorden: carnavalsvereniging de meerpoel prins pim pim van otterdijk moniek raijmakers
Geplaatst

zondag 17 november 2019 | 09.50 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 22 november 2019 | 12.24 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub