Reactie burgemeester Dilia Blok op tragisch ongeval in Someren

Beste inwoners van Someren, Als burgemeester ben ik geconfronteerd met dat waarvan je hoopt dat je het nooit meemaakt binnen je gemeenschap. Twee jongens, beiden 20 jaar oud, zijn overleden na een tragisch ongeluk in Someren waarbij ze met hun auto te water zijn geraakt.

Het nieuws dat deze twee jonge mannen uit Someren zijn weggerukt uit het leven, raakt mij diep. Mijn gedachten gaan in de eerste plaats uit naar de nabestaanden van de slachtoffers.

Direct na de melding zijn onze hulpdiensten ingezet en met hulp van de melders is gezocht naar de juiste incidentlocatie. Ondanks de massale inzet van politie, brandweer en ambulance hebben de jongens het niet gered. De politie doet op dit moment onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk.

Het is een onvoorstelbaar groot verdriet en verlies voor de ouders, familie, vrienden. Zo jong nog, dat is verschrikkelijk en raakt onze hele gemeenschap diep. Velen in onze gemeenschap, en in het bijzonder in Someren-Eind, hebben de jongens direct of indirect gekend.

Mijn gedachten zijn bij de familie, vrienden, en bij iedereen die de jongens liefhad. Namens alle inwoners van Someren wens ik alle betrokkenen heel veel sterkte bij dit grote verlies.

Dilia Blok,

Burgemeester Someren


Trefwoorden: burgemeester dilia blok
Geplaatst

zaterdag 30 november 2019 | 10.21 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 30 november 2019 | 09.21 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub