Toneelvereniging Crescendo uit Someren brengt tijdens de kerstvakantie nog twee keer een verrassende voorstelling op de planken.

‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ is een echte familievoorstelling, geschikt voor jong en oud.

Het verhaal begint in onze tijd met Anna en Joost die samen met hun ouders een bezoek brengen aan de Notre Dame in Parijs. Plotseling komen ze in de middeleeuwen terecht. Daar ontmoeten daar Quasimodo, kardinaal Frollo, Gudule, Esmeralda en vele anderen. Ze beleven samen met hen vele avonturen.

De voorstelling is gebaseerd op het verhaal van Victor Hugo en door Wilco de Groot naar onze tijd gebracht.

Het productieteam, bestaande uit regisseur Ad van Seggelen, regie-assistent Hanneke Jeronimus en productieleider Miranda Hurkmans, maakten er een grootse voorstelling van.

Medewerking aan de voorstelling wordt verleend door het Sint Jorisgilde uit Someren, Turnvereniging Someren Centre of Sport (choreografie Rens van Voorst) en Ballet Dans Studio Loes uit Deurne.

Een kleurrijk spektakelstuk met prachtige liedjes, massale volksscenes op het plein voor de Notre Dame met dans en acrobatiek.

De voorstellingen vinden plaats in De Ruchte in Someren en de speeldata zijn:
- vrijdag 3 januari om 19.00 uur
- zaterdag 4 januari om 14.30 uur


Trefwoorden: familievoorstelling de klokkenluider van de notre dame toneelvereniging crescendo crescendo ad van seggelen wilco de groot hanneke jeronimus miranda hurkmans
Geplaatst

donderdag 26 december 2019 | 10.14 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 04 januari 2020 | 19.48 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub