Wim Florack te gast in SIRIS-VerzoekExpress

Zanger Wim Florack is op maandag 26 oktober te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Wim komt er tussen 20.00 en 22.00 uur zijn nieuwe single ‘Het mooiste meisje van de wagen’ promoten.

Wim Florack is in 1989 geboren in Oosterhout. Daar stond hij al vanaf zijn tiende voor de spiegel te oefenen. Het coverbandje Starlight Team werd opgericht dat echter op aandringen van Wim ’s ouders later weer werd opgeheven. Wim moest zijn aandacht namelijk bij school houden. Maar het spreekwoordelijk bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wim Florack moest en zou de bühne weer op. Op zestienjarige leeftijd regelde de Brabander dat zijn eerste single gefinancierd zou worden in ruil voor werkzaamheden op de Tilburgse kermis. Zijn ouders gingen schoorvoetend akkoord, mits Wim zijn school zou afmaken.

Inmiddels is de geliefde zanger 25 jaar, heeft hij al diverse nummers mogen uitbrengen waaronder de hitsingle ‘Alles Alles Alles’ maar ook ‘Hoe zou het anders zijn gegaan’, ‘Zon zee en strand’, ‘Leuke Meiden’ en ‘Mijn Koningin’ staan op zijn naam net als het album ‘Jij bent wat ik verloor’.

Wim Florack staat bekend als een verfijnd vocaal talent en dat komt bij zijn nieuwe single ‘Het mooiste meisje van de wagen’ meteen weer goed naar voren. Dit nummer dat op 14 september bij het BumaNL-festival door het Demo-panel werd beoordeeld, is een pakkende gipsyswing meezinger over die prachtige jonge dame van het kamp. 

Meer over deze zanger is te vinden via; http://www.wimflorack.com/. 


Trefwoorden: siris-verzoekexpress wim florack piet berkers
Geplaatst

vrijdag 23 oktober 2015 | 10.35 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 27 oktober 2015 | 06.33 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub