Op zaterdag 21 december ging in De Ruchte in Someren de familievoorstelling ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ van toneelvereniging Crescendo in première.

Het productieteam, bestaande uit regisseur Ad van Seggelen, regie-assistent Hanneke Jeronimus en productieleider Miranda Hurkmans, maakten er een grootse voorstelling van.

Het is een kleurrijk spektakelstuk met prachtige liedjes, massale volksscenes op het plein voor de Notre Dame met dans en acrobatiek.

Doordat er zoveel te zien en te beleven is op toneel is De Klokkenluider van de Notre Dame geschikt voor alle leeftijden.

Het verhaal begint in onze tijd met Anna en Joost die samen met hun ouders een bezoek brengen aan de Notre Dame in Parijs. Plotseling komen ze in de middeleeuwen terecht. Daar ontmoeten daar Quasimodo, kardinaal Frollo, Gudule, Esmeralda en vele anderen. Ze beleven samen met hen vele avonturen.

Medewerking aan de voorstelling wordt verleend door het Sint Jorisgilde uit Someren, Turnvereniging Someren Centre of Sport (choreografie Rens van Voorst) en Ballet Dansstudio Loes uit Deurne.

De volgende voorstellingen in De Ruchte in Someren zijn op:

- zondag 22 december om 14.30 uur
- zaterdag 28 december om 14.30 uur
- zondag 29 december om 14.30 uur
- vrijdag 3 januari om 19.00 uur
- zaterdag 4 januari om 14.30 uur


Trefwoorden: crescendo toneelvereniging crescendo de klokkenluider van de notre dame miranda hurkmans hanneke jeronimus ad van seggelen
Geplaatst

zondag 22 december 2019 | 10.59 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 03 januari 2020 | 19.40 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub