Toer- en Supportersclub Solo houdt op dinsdag 31 december voor de 31e keer de ATB-toertocht Memorial Jo Boerekamp.

Deelname aan deze tocht door de landelijke omgeving van Someren is mogelijk op een ATB of veldritfiets. Er wordt een route van 25 en één van 45 kilometer uitgestippeld. Hierdoor kan ook de minder getrainde ATB-er aan de toertocht deelnemen.

Tijdens de pauze zijn er soep, thee en peperkoek te krijgen en na afloop staat de Glühwein gereed. De routes worden volledig en duidelijk uitgepijld. De vertrek- en aankomstlocatie is Camping De Kuilen, Kuilvenweg 15 in Someren-Heide. Bij de finishlocatie bestaat de mogelijkheid om de fiets af te spuiten en eventueel een douche te nemen.

Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 10.00 uur bij camping De Kuilen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4 voor NTFU-leden en € 5 voor niet-leden. Tot zestien jaar is de deelname gratis.

Dit jaar steunt de organisatie twee goede doelen. Eén euro van het inschrijfgeld gaat naar de actie Mystery Mountain en de actie Alpe d’Huzes. Harriët Jacobs neemt in 2020 deel aan de Alpe d’HuZes. Een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Michelle en René Manders nemen volgend jaar deel aan Mystery Mountain. Zij gaan op de racefiets een berg beklimmen voor het goede doel. Welke berg dat wordt horen de deelnemers pas een week voor vertrek. 


Trefwoorden: atb-toertocht memorial jo boerekamp camping de kuilen toer- en supportersclub solo
Geplaatst

woensdag 25 december 2019 | 12.40 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 31 december 2019 | 09.11 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub