Carnavalsvereniging De Peelvrujters uit Heusden hield op zaterdag 4 januari het prinsenbal in Partycentrum De Pandoer.

De nieuwe prins van De Peelvrujters is Niels Verstappen (34).

Prins Niels I wordt bijgestaan door zijn twee adjudanten Willem Jansen en Jos Peters.

Prins Niels I, ook wel onder de naam Nihielz of Loekie bekend, is werkzaam bij de gemeente Deurne en dan wel bij het team publiekszaken en dienstverlening. Ook is hij Ambtenaar Burgerlijke stand en heeft al menig stel in de echt verbonden.

Sinds juli 2017 is Niels woonachtig in Heuze. Hij noemde dit dorp sinds zijn dertiende jaar al 'het beloofde land' en daar is hij dan ook tot zijn grote tevredenheid neergestreken.

In zijn vrije tijd is Niels voorzitter bij OJC Jonosh. Het jongerencentrum is een groot deel van zijn leven. Daarom noemt hij het dan ook 'the place to be'. Hij speelt toneel bij Onderling Kunstgenot Heusden en De Peelcomedianten Deurne. Prins Niels I is keeper bij het halfstok team van ONDO, het vierde. Ook pikt hij heel af en toe in de spits een goaltje mee.

Vorig jaar is Niels nog door ex-prins Gert d’n uurste onderscheiden voor het feit dat hij al vijf jaar deel uit maakt van de Raad van Elf bij CV De Peelvrujters.

Zijn lijfspreuk mi dees daag is ‘Mi carnaval ga ik mi de Peelvrujters voorop in de strijd, ‘t is mar goe da ut klussen in huis er nie onder lijdt.’


Trefwoorden: jonosh carnavalsvereniging de peelvrujters prins niels niels verstappen
Geplaatst

maandag 06 januari 2020 | 14.57 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 21 januari 2020 | 14.09 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub