De lokale media-instelling SIRIS hield op vrijdag 10 januari een nieuwjaarsbijeenkomst in Restaurant TussenORO in De Ruchte in Someren.

Directeur-hoofdredacteur Harrie van Horik blikte terug op 2019 en vooruit op 2020, het jaar waarin de lokale omroep vooral op het gebied van sociale media wil scoren. Vooral Instagram en de SIRIS-app zullen verder ontwikkeld worden.

De dagredactie zal verder uitgebreid worden omdat de omroep nieuwe tv-programma's gaat maken. De redactie krijgt daarbij ook in 2020 volop ondersteuning van stagiaires van Sint Lucas Audio Video in Eindhoven, Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg en ROC ter Aa Communicatie en Marketing in Helmond.

In 2020 zal er verder werk gemaakt worden van de uitbreiding van het aantal Vrienden van SIRIS, SIRIS-Businessclubleden en adverteerders. Voor deze laatsten liggen er enkele bijzondere aanbiedingen in het verschiet.

Ook zal de nieuwe inrichting van de SIRIS-studio's voor de Paasdagen gereed zijn.

Na zijn nieuwjaarstoespraak huldigde Van Horik de volgende jubilarissen:

Harrie Moors - 30 jaar actief als discjockey op woensdagavond.

Anita van der Geest - 25 jaar actief als multifunctionele medewerkster: presentatrice, verslaggeefster, redactielid, technicus, planner fotografen, ict'er en andere bezigheden.

Thijs van den Boomen- 25 jaar actief als presentator, discjockey, hoofd-radio, muzieksamensteller, technicus en andere zaken.

Wil van Roosmalen - 25 jaar lid en secretaris van het Mediabeleidbepalend Orgaan (MBO) van SIRIS. 

Cor van de Ven en Hans Wasmus - beiden 10 jaar actief als fotograaf. 

Rob Fritsen - 5 jaar werkzaam als vrijwillige fotograaf en ambassadeur van SIRIS.


Trefwoorden: siris nieuwjaarsbijeenkomst harrie van horik harrie moors anita van der geest-buenen cor van de ven hans wasmus wil van roosmalen thijs van den boomen rob fritsen
Geplaatst

zaterdag 11 januari 2020 | 19.38 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 15 januari 2020 | 15.29 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub