SIRIS.nl

Nieuwe eigenaren De Proeftuin van Someren

Rachel Boerekamps en Martine Maas van Bijzondere Catering openden op zondag 5 januari hun nieuwe zaak De Proeftuin van Someren.

Begin 2017 sloegen Rachel en Martines de handen in elkaar en startten zij Bijzondere Catering.

Omdat de huidige locatie uit zijn jasje groeide werd gezocht naar een alternatief.

De Proeftuin van Someren is de perfecte oplossing omdat de lunchroom in combinatie met de levering van gezonde kant-en-klaarmaaltijden en de winkel perfect aansluit bij de activiteiten van hun cateringbedrijf. De professionele keuken wordt dan ook het startpunt voor alle cateringopdrachten.

De naam De Proeftuin van Someren blijft intact en is destijds gekozen omdat dit kan worden vertaald naar een gebied waar iets nieuws wordt uitgeprobeerd.

Het is een sfeervolle locatie geworden waar je terecht kunt voor koffie/thee en gebak of een vers bereide lunch. Ook worden bij De Proeftuin gezonde kant-en-klaarmaaltijden bereid voor mensen die niet zelf kunnen of willen koken maar toch gezond willen eten. Deze zijn af te halen of kunnen worden thuisbezorgd.

In de inpandige winkel kan men terecht voor producten uit eigen keuken, maar ook voor een uitgebreid assortiment voedsel gerelateerde en andere producten zoals olijfolie, Ediks, kaas, delicatessen en cadeaupakketten.

Daarnaast zullen kookworkshops worden aangeboden en kunnen in het restaurantgedeelte presentaties worden gegeven of andere activiteiten worden georganiseerd.