Anoniem vragen stellen over aambeien en anale klachten tijdens Anna’s Online Vragenuurtje

Het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop houdt op woensdag 29 januari om 19.30 uur Anna’s eerste Online Vragenuurtje van 2020, met als onderwerp 'aambeien en andere anale ongemakken'.

Chirurgen Ingrid van den Hoven en Arno Oomen beantwoorden via een livestream alle vragen over dit onderwerp.

De anale zone is een gevoelig gebied, waar zich diverse soorten klachten kunnen openbaren, zoals pijn, jeuk en/of bloedverlies.

Veel mensen schamen zich voor deze klachten, terwijl anale klachten bij één op de vijf mensen voorkomen en ook goed te behandelen zijn.

Daarom biedt het St. Anna Ziekenhuis de mogelijkheid om tijdens Anna’s Online Vragenuurtje anoniem vragen te stellen over dit onderwerp.

Kijkers kunnen tijdens de livestream op 29 januari, die te volgen is via website en Facebook, via WhatsApp vragen inzenden op nummer: 06-57717998.

Het stellen van een vraag is volledig anoniem. Het is ook mogelijk om vooraf vragen in te zenden via WhatsApp of via www.st-anna.nl/vragenuurtje.

Ga voor meer informatie, het vooraf stellen van vragen, het deelnemen aan of het meekijken naar www.st-anna.nl/vragenuurtje. Op deze pagina zijn ook de vorige edities van het vragenuurtje terug te kijken.

Anna’s Vragenuurtje is een laagdrempelige manier om mensen contact te laten leggen met specialisten van het St. Anna Ziekenhuis. Het vragenuurtje is niet bedoeld als een consult. Het is een aanvulling op bestaande vormen van voorlichting die het St. Anna Ziekenhuis aanbiedt.


Trefwoorden: sint anna ziekenhuis online vragenuurtje
Geplaatst

maandag 13 januari 2020 | 10.36 uur

Laatst gewijzigd

maandag 13 januari 2020 | 11.43 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub