SIRIS-tv zendt op zaterdag 8 en zondag 9 februari het weekoverzicht uit met filmpjes, die afgelopen dagen gemaakt zijn.

De filmpjes zijn te zien in 'Van Dag Tot Dag' dat in twee delen wordt uitgezonden; deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

Deel 1:

Veertig jaar lid van KBO Someren-Dorp

De KBO Someren-Dorp huldigde op woensdag 5 februari een heleboel jubilarissen in De Huiskamer in De Ruchte. De jubilarissen zijn 25 jaar lid. Er is zelfs één lid 40 jaar bij de KBO.

Digitaal KompAS

Onis Welzijn en Computerhobbyclub Asten gaan samenwerken onder de naam Digitaal KompAS. De start van deze nieuwe club was op maandag 3 februari bij Onis in Asten.

Feestelijke bouwhandeling SIR-55 project aan de Avennelaan

De bouw van zes SIRIS-55-woningen aan de Avennelaan in Someren is al een tijdje aan de gang. De feestelijke bouwhandeling, die de start moest markeren, vond op maandag 3 februari plaats. Bouwbedrijf Dobu en Vastgoedregisseur lieten de bewoners van de zes woningen een stenen muurtje metselen.

Oost-Brabant gezamenlijk tegen drugsgebruik

In 2020 slaan 38 Brabantse gemeenten, Novadic-Kentron, GGD Brabant-Zuidoost, GGD Hart voor Brabant, politie en regiobureau Integrale Veiligheid de handen ineen om het steeds normaler worden van drugsgebruik tegen te gaan. Someren loopt voorop bij de aanpak van drugsgebruik. Wethouder Theo Maas en Ellen van Bree vertellen waarom dat is.

Fysiotherapie Patrick van Erp

In het economisch programma In Bedrijf dit keer aandacht voor Fysiotherapie Patrick van Erp. Op zondag 2 februari vond tijdens de open dag de aftrap plaats van de samenwerking tussen Fysiotherapie Patrick van Erp en 040FIT Asten. Patrick van Erp vertelt over de locatie aan de Ommelseweg. 

Deel 2:

NSO op bezoek bij gemeente Someren

Het Nederlands Studenten Orkest reist van 9 tot en met 23 februari door ons land om daar dertien concerten te geven. De première vindt naar goed gebruik plaats in De Ruchte in Someren en wel op zondag 9 februari. Op woensdag 5 februari werd het NSO op het gemeentehuis in Someren ontvangen. Ook naar goed gebruik.

Ambassadeur André Haspels op bezoek bij Koninklijke Eijsbouts en Museum Klok & Peel

André Haspels, ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in de Verenigde Staten, was op maandag 3 februari te gast bij Koninklijke Eijsbouts en Museum Klok & Peel in Asten. Hij kwam naar Asten om in de klokkengieterij de vorderingen van de renovatie van 'The Netherlands Carillon' te bekijken, de monumentale beiaard op de erebegraafplaats Arlington in Amerika.

Asten Nu - Onweerstaanbaar Asten

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor Onweerstaanbaar Asten. Ook de gemeente Asten wil een klimaatbestendige gemeente worden. Wethouder Theo Martens vertelt hoe ze dat menen te bereiken.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht siris-tv
Geplaatst

vrijdag 07 februari 2020 | 08.07 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 13 februari 2020 | 19.55 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub