Wil jij een Fair Fashion Giftcard óf een Nationale Tuinbon ter waarde van € 75 winnen?

Maak dan een selfie met een van de projectborden van Onweerstaanbaar Someren en upload je foto op Facebook of Instagram. De mooiste selfie valt in de prijzen.

Het zal velen van jullie niet ontgaan zijn: sinds kort duiken op een groot aantal locaties in Someren informatieborden op. Deze kenmerkende projectborden - landmarks geheten - maken onderdeel uit van het programma Onweerstaanbaar Someren. De borden - veertig in totaal - zijn alle voorzien van de slogan ‘Hier werken wij aan een klimaatbestendiger Someren’.

Meedoen aan de wedstrijd?

Maak dan een selfie waarop jij samen met een van de veertig projectborden van Onweerstaanbaar Someren zichtbaar bent en post deze foto met de hashtag #ikbenonweerstaanbaar op Instagram of Facebook. De mooiste foto belonen we met een van de genoemde cadeaubonnen. Doe je mee?

De landmarks van Onweerstaanbaar Someren laten zien waar in de gemeente maatregelen zijn of worden genomen om Someren onweerstaanbaar te maken en daarmee te wapenen tegen het veranderend klimaat. De borden zijn ontworpen in de vorm van een omgekeerde druppel en bevatten een omschrijving van de maatregel die we realiseren.

Check ook de website van Onweerstaanbaar Someren voor meer informatie en de actievoorwaarden: www.onweerstaanbaarsomeren.nl/actievoorwaarden


Trefwoorden: nationale tuinbon onweerstaanbaar someren
Geplaatst

maandag 16 maart 2020 | 17.04 uur

Laatst gewijzigd

maandag 16 maart 2020 | 18.29 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub