Savant Zorg geeft gehoor aan de verscherpte coronamaatregelen.

Savant Zorg treft voor de woonzorgcentra w.o. De Lisse in Asten en Sonnehove in Someren ingrijpende maatregelen om de opmars van het coronavirus tegen te gaan en de cliënten en medewerkers te beschermen.

Vanaf 17 maart zijn tot nader bericht De Lisse en Sonnehove gesloten.

· Uitzondering is er voor de mantelzorger die (een deel van de) zorg komt overnemen.

· Uitzondering is er ook voor bezoek aan een terminale cliënt. Dit gaat in overleg met de zorg.

· Bezoekers die uitzonderlijke toegang krijgen, worden op een lijst gezet en krijgen een bezoekersbadge bij de ingang. Hierdoor is het duidelijk dat zij toestemming hebben om op een afdeling aanwezig te zijn of om iets te brengen tot aan de voordeur van een appartement.

Ook de faciliteiten zijn gesloten.

· De restaurants zijn gesloten voor bezoek. Maaltijden worden zo veel mogelijk op de kamer van de bewoner gebracht.

· Eten vanuit de wijk/aanleunwoningen in de restaurants is tot nader bericht niet mogelijk. Savant Zorg vraagt de mensen uit de wijk/aanleunwoningen zelf (samen met naasten) de maaltijdvoorziening te regelen.

· De kapper en pedicure in de woonzorgcentra zijn gesloten.

· Alle bijeenkomsten zijn afgelast. Dat wil zeggen dat activiteiten en dagbestedingen tot nader bericht niet doorgaan. Uitzonderingen worden door de zorg individueel met betrokkene besproken.

Samen tegen eenzaamheid

Het personeel zal er alles aan doen om de dagen van iedereen binnen de woonzorgcentra zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook u kunt hieraan bijdragen. Maak een kaart, schrijf een brief of bel met uw naasten. Over andere initiatieven wordt u binnenkort geïnformeerd.

 

Bij ieder woonzorgcentrum is een portier aanwezig waaraan u vragen kunt stellen. Ook kunt u voor vragen bellen met de Klantenservice via tel. 0492-572000.


Trefwoorden: savant sonnehove savant de lisse woonzorgcentra savant savant zorg
Geplaatst

dinsdag 17 maart 2020 | 08.17 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 19 maart 2020 | 19.19 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub