Rozenhoedje bidden via SIRIS-tv

Vanaf dinsdag 24 maart kunt u iedere dag om 17.00 uur het rozenhoedje bidden, samen met kapelaan Harold van Overbeek van de Franciscusparochie Asten-Someren.

Dat kan via SIRIS-tv.

Kapelaan Van Overbeek heeft op maandagochtend 23 maart het rozenhoedje gebeden in de Onze Lieve Vrouw Presentatiekerk in Ommel. Harrie van Horik heeft dit opgenomen voor SIRIS-tv.

Kapelaan Van Overbeek: ,,In deze dagen merk ik dat veel mensen de weg naar Ommel vinden, naar ‘Maria, de Troosteres in elke Nood’. ‘Troost in elke Nood’ is - jammer genoeg -vanwege het coronavirus een actueel onderwerp geworden. Omdat vele ouderen niet meer naar Ommel kunnen en durven komen, heb ik gedacht om een oplossing daarvoor te vinden. Ik heb een rozenhoedje gebeden, een gebed tegen het coronavirus uitgesproken en alle mensen de zegen gegeven''.

SIRIS zendt een week lang het rozenhoedje om 17.00 uur uit.  Kapelaan Van Overbeek: ,,Ik denk dat veel mensen in deze tijd daar veel steun aan kunnen hebben. Juist de ouderen die in deze dagen of weken gekluisterd zijn aan hun huis.''


Trefwoorden: rozenhoedje onze lieve vrouw presentatiekerk kapelaan harold van overbeek
Geplaatst

maandag 23 maart 2020 | 18.54 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 24 maart 2020 | 19.01 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub