Neeltje van der Loo uit Heusden heeft voor het team van de Antoniusschool een hele leuke actie opgezet.

Om ze een hart onder de riem te steken heeft ze de leerlingen gevraagd om een tekening of ander creatief werk voor het raam te hangen waarop ze hun gevoelens kunnen uiten of kunnen melden of ze hun meesters of juffen al dan niet missen.

De leerkrachten kunnen dan hun fiets springen om dat alles te gaan bekijken.

Dat hebben ze dus ook al gedaan.

Francé

Fantastisch! Wil je alle ouders bedanken, echt een superleuke actie! Echt heel leuk! 

Ik ga deze week rondjes door Heusden fietsen hoor! En zwaaien en met mijn fietsenbel rinkelen!  Dit is waar Heusden zo sterk in is! Geweldig!

Mariska

Wat superlief! Dank je wel voor het organiseren. Dit doet echt goed!

Anja

Hallo Neeltje en al die andere ouders van onze school. We hadden van de week een teambijeenkomst, de  helft op school, de helft op Teams. Iedereen zegt dat deze periode ook wat op gaat leveren en dat doet het zeker. Het team van de Antonius is in een stroomversnelling gekomen, dat wil je niet weten. Het is hard werken voor iedereen. Jullie actie komt op een goed moment, heel hartelijk dank hiervoor.

Ellen

Wat een mooi gebaar van jullie, samen met de andere gezinnen! We missen jullie, kinderen en ouders, ook. We hebben wel contact, maar het liefst zien en horen we jullie in het 'echt' . Heel lief dat jullie aan ons denken!

Willy

Wat een superlief gebaar! Wij missen jullie ook heel erg. Door de foto's en filmpjes konden we van jullie kinderen blijven genieten. Maar niets gaat boven elkaar echt zien. Dank voor dit prachtige gebaar! Ik hoop ze allemaal te kunnen spotten.

Willeke

Wat een geweldige mooie actie van jullie als ouders! Wij waarderen dit enorm! Ik weet zeker dat er deze week veel juffen en meesters van de Antonius door de straten rijden. Zwaai gerust als je ze ziet.

Esther

Wat een ontzettend leuke en lieve actie. Een mooi idee. Hopelijk krijgen we er zoveel mogelijk gevonden.

Joost

Wat ontzettend supergaaf! Ik ga zeker een rondje fietsen de komende dagen.


Trefwoorden: antoniusschool neeltje van der loo
Geplaatst

dinsdag 07 april 2020 | 10.07 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 09 april 2020 | 18.12 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub