De Goede Doelen Bingo Show live op SIRIS-tv

De coronacrisis raakt ons helaas allemaal. Er zijn al veel mooie initiatieven ontplooid en maatregelen genomen voor de diverse getroffen sectoren.

Voor de verenigingen, clubs en overige non-profit organisaties is dit achtergebleven.

Mede daarom houdt de Top100-Businessclub, in samenwerking met De Ruchte, RvS IT en de lokale omroep SIRIS op zaterdag 23 mei De Goede Doelen Bingo Show.

Naast een leuke laagdrempelige spelshow voor jong en oud, met mooie prijzen en surprise-acts, hoopt de organisatie deze avond mooie geldbedragen te verdelen over de goede doelen in Groot-Someren.

De opzet:

Het gehele ingezamelde geldbedrag, uit verkoop van de bingokaarten en donaties, komt geheel ten goede aan en wordt verdeeld onder de deelnemers geselecteerde non-profit instanties, verenigingen en/of clubs uit Groot-Someren die een geldig KVK-nummer hebben.

Als je bingokaart(en) via de website van de webshop van De Ruchte hebt aangeschaft, kun je tijdens het aankoopproces aangeven voor welk doel(en) je gaat spelen.

Kortom, de spelers bepalen uiteindelijk dan ook de eindlijst met de geselecteerde doelen. Deze lijst zal tot aan de liveshow dagelijks geüpdatet en gepubliceerd worden.

Je kunt voor elke bingokaart eventueel een ander doel kiezen. Daarnaast speel je uiteraard voor jezelf voor ludieke en mooie prijzen.

Het bijeengebrachte geld uit de kaartverkoop en donaties zal worden verdeeld over een nader aantal te bepalen aantal cheques.

Op deze cheques zullen willekeurige geldbedragen staan en deze zullen in genummerde koffertjes of enveloppe geplaatst worden.

Tijdens de live uitzending via SIRIS-tv en via een livestream via internet zal op zaterdag 23 mei om 20.00 uur vanuit het DOBU-theater in De Ruchte de spelshow starten en zal het totaalbedrag van de donaties bekend worden gemaakt.

De getrokken nummers voor het BINGO-spel zullen live bekend worden gemaakt.

Zodra je een BINGO hebt, mag je contact opnemen via WhatsApp met nummer 0493441144, onder vermelding van BINGO en desbetreffende kaartnummer. Vervolgens neemt de organisatie contact met je op en kom je live in de uitzending.

De prijs, waar die ronde voor gespeeld wordt, is dan voor jou. Vervolgens mag je bekend maken voor welke doel je hebt gespeeld en mag je een koffer/enveloppe uitkiezen.

Het bedrag wat op de cheque staat in de koffer zal dan ten gunste komen voor het door jou geselecteerde doel en is de prijs voor jou.

Kortom prijzen winnen en geld doneren!

Meespelen is meehelpen

Prijs per kaart: € 3,50 en vijf stuks voor € 15.

Alle betrokken partijen doen geheel belangloos mee en zien de gemaakte kosten om dit ter realiseren als investering in de gemeenschap van Someren.

De organisatie hoopt iedereen warm te kunnen maken om deel te gaan nemen aan dit concept door middel van bijvoorbeeld een klein financieel gebaar in welke vorm dan ook, een mooie prijs beschikbaar ter stellen en/of kaarten te kopen om mee te spelen.


Trefwoorden: rvs it top100-businessclub de ruchte siris-tv de goede doelen bingo show
Geplaatst

vrijdag 22 mei 2020 | 06.22 uur

Laatst gewijzigd

zondag 24 mei 2020 | 09.51 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub