De leden van netwerkclub JCI Peelland gaan lokale ondernemers ondersteunen die door de coronacrisis hun inkomsten hebben zien teruglopen.

Hoe? Door het aanbieden van cadeaupakketten met producten van lokale ondernemers die daar de volledige verkoopprijs voor krijgen genaamd: het PeelPakket. 

De eerste zes PeelPakketten zullen op maandag 25 mei officieel worden uitgereikt aan alle burgemeesters van de Peelgemeenten.

De burgemeesters van de verschillende Peelgemeenten dragen het Peelpakket een warm hart toe. Zij vinden het belangrijk om, zeker in deze tijd, de handen ineen te slaan om lokale ondernemers te helpen. 

De lokale ondernemers zijn niet weg te denken uit de dorpskernen en het centrum van Helmond.

Veel van deze lokale ondernemers zijn echter flink getroffen door deze coronacrisis. JCI Peelland heeft nagedacht over hoe zij de bedrijven in regio de Peel kunnen ondersteunen.

“Omdat wij elkaar helpen”, dat is hun drijfveer. In korte tijd zijn de leden van de netwerkclub onderverdeeld in commissies die het werk verdelen om dit initiatief tot een succes te maken. Veel werk is verzet en de website - waar de pakketten besteld kunnen worden - is al operationeel via www.peelpakket.nl.

Het PeelPakket staat voor samenwerking en verbinding. Met het PeelPakket geef je als koper lokale ondernemers een steuntje in de rug.

In het PeelPakket komt al het leuks en lekkers van lokale ondernemers samen. Het kost € 31,50 en zit boordevol lokale producten en waardebonnen.

Er wordt geen winst gemaakt op de pakketten.

Wel kunnen kopers kiezen om een donatie te doen.

Dit komt ten goede aan de lokale minima.


Trefwoorden: peelpakket jci peelland netwerkclub coronacrisis
Geplaatst

vrijdag 22 mei 2020 | 15.30 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 22 mei 2020 | 16.48 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub