Dit jaar geen verkoop Strabrechtse Smikkel

In verband met het coronavirus en de daarmee gepaard gaande beperkingen voor recreatie- en horeca-ondernemers heeft Stichting Someren Natuurlijk besloten het bonnenboekje De Strabrechtse Smikkel dit jaar niet te verkopen.

Deelnemende ondernemers zijn gevraagd of zij op dit moment in de gelegenheid zijn invulling te geven aan dit concept. Uit de reacties is gebleken dat dit voor een aantal ondernemers door de huidige beperkingen niet mogelijk is.

De Strabrechtse Smikkel is een initiatief van Stichting Someren Natuurlijk. Een bonnenboekje dat voor € 15 te verkrijgen is bij diverse verkooppunten (onder meer de VVV-kantoren in de regio). Tegen inlevering van de bonnen ontvangt u tien heerlijke gerechtjes bij verschillende horecagelegenheden rondom de Strabrechtse Heide.

Vanaf maart 2021 is de Strabrechtse Smikkel weer verkrijgbaar en kunt u als vanouds smikkelen van de heerlijke gerechtjes bij ruim twintig horecagelegenheden in Heeze, Leende, Geldrop, Mierlo, Someren, Lierop, Someren-Heide en Someren-Eind.


Trefwoorden: strabrechtse smikkel someren natuurlijk
Geplaatst

maandag 25 mei 2020 | 06.36 uur

Laatst gewijzigd

maandag 25 mei 2020 | 09.02 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub