OJC Nirwana in Lierop viert dit jaar het vijftigjarig bestaansfeest.

Het jubileumweekend van 50 jaar OJC Nirwana is verplaatst naar het weekend van 9, 10 en 11 april 2021.

Het programma blijft in grote lijnen hetzelfde.

Op vrijdag 9 april staat de Nirwana Top 50 op het programma. Iedereen kan zijn of haar Top 3 opgeven van artiesten die in Nirwana of op Nirwana Tuinfeest hebben gespeeld.  Op vrijdag 9 april zullen de Nirwana-dj’s de Top 50 van deze artiesten laten horen.

Op zaterdag 10 april is er een avond met live muziek. Tijdens deze avond kun je genieten van de Lieropse muzikanten die op het podium hebben gestaan. Deze muzikanten vormen samen zes supergroepen die deze avond allemaal hits uit alle jaren van Nirwana zullen voorbij laten komen. Bij elke band zal er tevens nog een origineel lid van een van de bands waar ze een nummer van spelen aansluiten.

Op zondag 11 april is de familiedag. Verschillende artiesten uit het verleden van Nirwana doen een akoestische set. Naast muziek zal er ook expositie zijn met oude beelden uit de geschiedenis van Nirwana zoals oude foto's en posters. Voor de jongsten zal er ook genoeg te beleven zijn met o.a. een springkussen. 

De gekochte kaarten zijn geldig tijdens de nieuwe datum. Bezoekers die verhinderd zijn of wegens andere redenen niet bij het feest aanwezig kunnen/willen zijn, krijgen de optie om hun geld terug te krijgen.

Meer info: www.nirwana.nl.


Trefwoorden: gouden jubileum ojc nirwana
Geplaatst

zaterdag 13 juni 2020 | 09.10 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 13 juni 2020 | 10.17 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub