Jet Hoeben, 31 jaar peuterspeelzaalleidster bij Pinkeltje en nu bij de Peutergroep van Norlandia in de Bonifatiusschool in Asten, neemt deze week afscheid.

Jet is op 1 april 1989 gestart als peuterleidster bij Peuterspeelzaal Pinkeltje en is op 1 oktober 2019 meegegaan naar Norlandia Kinderopvang. Daar heeft ze tot 1 april 2020 gestaan bij peutergroep Pinkeltje in de Bonifatiusschool.

Helaas is haar afscheid destijds niet door kunnen gaan vanwege de coronacrisis.

Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest als peuterleidster is het heel belangrijk om die mooie jaren goed af te sluiten, vindt er daarom op 2 juli alsnog een afscheidsfeestje plaats met de peuters.

Jet heeft alle locaties van Pinkeltje in Asten doorlopen. In 2019 verhuisde ze van basisschool Het Lover naar de Bonifatiusschool. Hierbij kwam er een einde aan de zelfstandige stichting Pinkeltje. Jet is toen in dienst gekomen bij Norlandia Kinderopvang. In al die jaren heeft ze veel ontwikkelingen doorgemaakt; zoals van vrijwilliger naar pedagogisch medewerker en verhuizingen van stand alone locaties naar locaties in de basisscholen.

Jet heeft altijd met veel passie en energie gewerkt. Ze vindt het belangrijk om een kind veiligheid en vertrouwen te bieden, dit alles in combinatie met een flinke dosis humor.

 


Trefwoorden: peuterspeelzaal pinkeltje pinkeltje jet hoeben
Geplaatst

dinsdag 30 juni 2020 | 17.45 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 30 juni 2020 | 18.49 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub