Drie weekenden Zùmmerse Zomerpret op het Wilhelminaplein

Na de succesvolle eerste editie van de Zùmmerse Winterpret in december 2019 is het nu tijd voor Zùmmerse Zomerpret.

Drie weekenden achter elkaar vinden er op en rond het Wilhelminaplein in Someren diverse festiviteiten plaats. Gezelligheid staat bovenaan. Uiteraard coronaproof.

De Zùmmerse Zomerpret biedt voor elk wat wils en is gericht op gezinnen en families.

Het programma is gevarieerd, met elk weekend een ander thema:

31 juli tot en met 2 augustus: Bourgondisch Someren 'sfeervol en gezellig'.
7 tot en met 9 augustus: Sport en Spel op 'Zand & Strand' voor jong en oud.
14 tot en met 16 augustus: Spectaculair plezier en vertier met Braziliaanse samba’s.

Er is dus van alles te doen voor alle leeftijden. Er worden tevens diverse kleine attracties - vooral voor de kleintjes - geplaatst om in de Zùmmerse zomersfeer te komen. Daarbij wordt gratis ranja geschonken door de horeca.

Deze vakantieperiode ziet er voor de inwoners én ondernemers van Someren anders uit dan normaal. Daarom werkt de gemeente graag mee aan dit mooie maatschappelijk gedragen evenement. Goed om te zien dat diverse organisaties er dan ook samen de schouders onder zetten, om deze zomer toch een speciaal tintje te geven. De gezamenlijke horeca zorgt voor een fijne sfeer en diverse verenigingen geven kleur en invulling aan de diverse activiteiten.

Om de verkeersveiligheid te waarborgen, wordt het Wilhelminaplein in deze weekenden aan alle zijden afgesloten vanaf vrijdag 18.00 uur tot en met zondag 24.00 uur.

De wegafzettingen worden geplaatst voorbij Teerlincx Staete, nabij Uncle Buck en voorheen boekhandel Van de Moosdijk en op de hoek Speelheuvelstraat-Postelstraat.


Trefwoorden: zummerse zomerpret
Geplaatst

vrijdag 24 juli 2020 | 09.31 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 29 juli 2020 | 10.19 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub