Hoewel er vanwege de zomervakantie niet getraind wordt bij SV Someren, kan de Somerense jeugd vanaf 13 juni toch lekker voetballen op de twee kunstgrasvelden van de vereniging.

Op de eerste, warme, maandag viel de belangstelling nog een beetje tegen, maar twee dagen later waren al 43 pupillen en junioren aanwezig.

In de eerste twee weken wisten meer dan 150 voetballertjes en voetballers de weg naar het sportpark te vinden.

Op woensdagmiddag 22 juli waren 35 jongens aanwezig. Waar blijven de meisjes? Somerenaar Anton Scheutjens, de nieuwe keeperstrainer van Ajax 1, was ook naar De Potacker gekomen en hij bood aan om de jongste spelertjes een training te geven. Natuurlijk maakten de pupillen daar heel graag gebruik van. Twee uur lang leefden ze zich uit onder professionele begeleiding van Anton en enkele aanwezige ouders.

Er kan tot en met vrijdag 21 augustus nog steeds gevoetbald worden op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur. Dus heb jij ook zin om (weer) een balletje te trappen op De Potacker, dan ben je welkom.

Er zijn telkens twee toezichthouders aanwezig. Zij kunnen je informatie geven en je kunt er ook ballen, pilonnen en hesjes lenen. Voor voetbalschoenen moet je zelf zorgen.

 


Trefwoorden: sv someren sportpark de potacker
Geplaatst

zaterdag 25 juli 2020 | 08.37 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 25 juli 2020 | 09.48 uur

Auteur

AMJM Buenen


businessclub