Drie middagen vol live muziek bij OJC Nirwana

Een zomer zonder optredens is geen zomer voor OJC Nirwana in Lierop.

Vandaar dat het bestuur in augustus met trots Nirwana’s Borreltuin presenteert.

Op de zondagen 9, 16 en 23 augustus kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de beste optredens.

Tickets voor deze shows zijn verkrijgbaar via www.nirwana.nl, zijn geldig voor twee personen en kosten € 25 per persoon.

Je deelt met z'n tweeën een tafel die je bij binnenkomst krijgt aangewezen. Hapjes zitten bij de prijs inbegrepen.

De middagen duren van 14.00 tot 19.00 uur duren.

Het programma: 

Op zondag 9 augustus trapt Nirwana’s Borreltuin af met Scummy Men & Bon Scotch, twee tributebands met een Lierops tintje. Met covers van respectievelijk Arctic Monkeys en AC/DC aan hits geen gebrek. Tussen de optredens door hebben ze De Vinyl Bus geregeld voor wat lekkere plaatjes.

Op zondag 16 augustus komen Rob Scheepers en Kiki Busio naar Nirwana’s Borreltuin. Na 22 uitverkochte shows in het Philips Stadion brengt Rob Scheepers zijn show ‘Gulzig’ naar Lierop. Vooraf verzorgt singer-songwriter Kiki Busio haar eigen muziek maar ook enkele klassiekers zullen niet ontbreken.

De week erna, op 23 augustus, zullen er maar liefst drie acts op het podium staan. Allereerst een deelnemer van De Beste Zangers, Tim Akkerman. Niet alleen zijn eigen repertoire zal in deze akoestische set voorbij komen, ook brengt hij een ode aan Bruce Springsteen. Eerder dit jaar scoorde de Helmondse rockers van Voltage hun eerste TopSong op Radio 2 met ‘Wild and Blue’. Op 23 augustus zullen ze deze en andere hits in akoestische en kleine bezetting laten horen in Nirwana’s Borreltuin. Ook Indyana & Kelsey and The Universe zullen het podium betreden. Tussen de optredens door zorgt De Vinyl Bus weer voor fijne plaatjes.


Trefwoorden: ojc nirwana bon scotch scummy men voltage rob scheepers kiki busio tim akkerman
Geplaatst

vrijdag 31 juli 2020 | 09.03 uur

Laatst gewijzigd

maandag 10 augustus 2020 | 08.53 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub