Met ingang van het huidige voetbalseizoen heeft SV ONDO uit Heusden een nieuwe hoofdsponsor.

Naast nieuwe hoofdsponsor RBN Onderhoudsartikelen gaat het om een samenwerkingsverband van zo'n 25 agrarische bedrijven in Heusden en daarbuiten, die sponsor van ONDO zijn geworden onder het credo 'Trots op de boer'.

Daarmee is ONDO de eerste amateurvoetbalclub in de regio die door een dergelijk collectief van agrarische bedrijven wordt gesponsord.

Voorzitter Daniël van Schijndel: “De agrarische gemeenschap in Heusden vormt een belangrijk
onderdeel van de Heusdense geschiedenis en toekomst. Dat zij ONDO een warm hart toedragen betekent veel voor ons en dat ze dat op deze manier extra willen onderstrepen is natuurlijk goed voor ons”.

Op zaterdag 19 september vond op sportpark De Heikamp de presentatie plaats en werden de sponsoren in het zonnetje gezet door de club.

De nieuwe hoofdsponsors komen op een welkom moment. De coronacrisis heeft namelijk
ook ONDO geraakt. “Dat steken we niet onder stoelen of banken. Iedereen begrijpt dat als de kantine een aantal maanden dicht is geweest dat er ook minder inkomsten zijn voor ons als club. We kunnen als ONDO financieel tegen een stootje, maar dan moet er dit seizoen wel gewoon gevoetbald kunnen blijven worden.”

De sponsoring door het boerencollectief voelt dan ook voor de club als een extra steun in de rug. De slogan 'Trots op de boer' komt achterop het shirt te staan. 

Foto's: Bram van Oosterhout.


Trefwoorden: rbn trots op de boer ondo vv ondo daniel van schijndel
Geplaatst

zondag 20 september 2020 | 10.03 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 23 september 2020 | 17.01 uur

Auteur

AMJM Buenen


businessclub