De Weijers gaat met haar tijd mee

Na een periode van hard werken heeft gemeenschapshuis De Weijers in Someren Wifi in het hele gebouw en dat moet worden getest.

Het bestuur van De Weijers nodigt daarom alle verenigingen, bedrijven, organisaties en andere geïnteresseerden van de Somerense kerkdorpen uit om de Wifi te komen testen en daarvoor hebben zij een workshop CANVA georganiseerd.

CANVA is een prachtig, gratis ontwerpprogramma waarin je heel veel ontwerpen kunt maken. Denk hierbij aan op maat gemaakte facebookberichten, instagramberichten, posters, flyers, het makkelijk toevoegen van je logo aan berichten, je eigen kerstkaarten maken en nog veel meer.

De workshop wordt gegeven door Anita Buenen van ABanitabuenen en wordt gehouden op vier zaterdagen van 10.00 tot 12.00 uur.

Je kunt kiezen uit de zaterdagen 31 oktober en 7, 14 en 28 november.

De kosten bedragen € 20, inclusief een kopje koffie/thee. Benodigdheden: laptop, logo van je vereniging, bedrijf of organisatie.

In verband met de RIVM-regeling kunnen maximaal 10 personen per keer aan deze workshop deelnemen.

Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar info@deweijers.nl en geef aan welke zaterdag je de workshop wilt volgen. Betalen kan op locatie.


Trefwoorden: canva de weijers
Geplaatst

donderdag 15 oktober 2020 | 01.20 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 16 oktober 2020 | 18.11 uur

Auteur

AMJM Buenen


businessclub