De beste 11 van d'n 11e van d'n 11e op SIRIS-tv

De zittingsavonden van De Klot uit Asten gaan niet door.

Toch wil De Klot van de 11e van de 11e iets bijzonders maken en dat gaan ze doen met het uitzenden van een Top11 van zittingsavondoptredens in het verleden op SIRIS-tv.

Vanaf 1988 worden door De Klot opnames gemaakt van de zittingsavonden, die in het begin op videoband en later op dvd beschikbaar kwamen.

Opnames van vóór 1988 zijn er nauwelijks. Optredens van Pro et Contra zijn helaas niet zijn vastgelegd, om maar een echte klassieker van de zittingsavonden te noemen.

De Klot wil dat u een keuze gaat maken uit de grote collectie van optredens in de afgelopen 32 jaar.

Op www.deklot.nl ziet u de filmpjes waaruit u kunt kiezen.

Op deze site kunt u uw keuze voor maximaal drie favoriete fragmenten (tonpraters van buitenaf komen niet in aanmerking voor deelname) kenbaar maken (of via een briefje in de bus van Kerkstraat 53). U kunt stemmen tot 1 november.

Uit alle inzendingen zal een Top11 worden samengesteld. Deze zal op woensdag 11 november om 20.00 uur worden uitgezonden op SIRIS-tv.

Wellicht herinnert u zich na het zien van de fragmenten nog meer optredens van de getoonde artiesten. Zet deze gerust in uw Top3: De Klot gaat dan op zoek naar beeldmateriaal.

U hoeft niet precies het jaar te weten van uw favoriete artiest en/of fragment, een omschrijving van groep en/of act is voldoende: bijvoorbeeld: Ik-ben-een-Brabo van Timper of de Achtbaan-act van Punt.nl.


Trefwoorden: cs de klot de klot zittingsavond siris-tv
Geplaatst

maandag 26 oktober 2020 | 11.04 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 12 november 2020 | 08.00 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub