Eerste online open dag ROC Ter AA Helmond

ROC Ter AA Helmond houdt op zondag 15 november haar eerste online open dag.

Bezoek vanuit je luie stoel de mbo-colleges, ontdek de opleidingen en maak kennis met de school, docenten, leerbedrijven en uiteraard de studenten.

Tijdens de online open dag houdt ieder mbo-college meerdere live-sessies tussen 11.00 en 16.00 uur. Bezoek op je gemak alle colleges waar je benieuwd naar bent of volg de algemene oriëntatiesessie. De uitzendingen zijn live, dus je kunt meteen reageren en je vragen stellen.

Een belangrijk onderdeel van een bezoek aan de open dag is sfeer proeven. In de live-sessie is daar absoluut aandacht voor, coronaproof. Je krijgt een indruk van hoe het is om aan ROC Ter AA te studeren, wat voor mensen er op school zitten en hoe een lesweek er ongeveer uitziet.

En er is aandacht voor jou, ook online. Via de chat kun je doorlopend vragen stellen. De docenten van de opleiding zitten klaar om je te helpen.

Online is er plaats voor iedereen. Familieleden, vrienden en andere belangstellenden; voel je welkom en ontdek ROC Ter AA. Meld je aan voor de live-sessie die je wilt bezoeken via www.roc-teraa.nl.

ROC Ter AA is een klein roc met ruim tachtig mbo-opleidingen op het gebied van bouw, business, design, dienstverlening, entree, ict, onderwijs en kinderopvang, techniek en technologie en zorg en welzijn. Daarnaast wordt volwasseneneducatie aangeboden en vavo. ROC Ter AA heeft vijf locaties verdeeld over Helmond, Mierlo en Deurne.


Trefwoorden: roc ter aa roc ter aa helmond
Geplaatst

maandag 02 november 2020 | 11.21 uur

Laatst gewijzigd

maandag 16 november 2020 | 08.31 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub