De lokale media-instelling SIRIS heeft heel veel vrienden en vriendinnen.

Duizenden vrienden en vriendinnen, die iedere dag naar www.siris.nl, SIRIS-tv, de kabelkrant, facebook (met bijna 9.000 volgers), instagram, app en twitter kijken of naar SIRIS-radio luisteren.

Gelukkig heeft de omroep ook veel vrienden en vriendinnen, die genoteerd staan als Vriend van SIRIS. Dat zijn de kijkers en luisteraars die, uit waardering voor de lokale omroep, ieder jaar minstens € 10 betalen.

In normale tijden zouden de Vrienden van SIRIS in deze periode een brief in de bus krijgen met daarin de vraag of ze ook dit jaar zijn of haar bijdrage willen doneren.

Daar is SIRIS dit jaar vanaf gestapt. De lokale omroep heeft media genoeg om de Vrienden van SIRIS attent te maken op het feit dat de vraag om de jaarlijkse bijdrage weer daar is.

Met uw bijdrage steunt u SIRIS enorm. De lokale omroep kan dan nog meer doen waarvoor zij in het leven is geroepen, namelijk de inwoners van de gemeenten Asten en Someren informeren over de gebeurtenissen in de dorpen via berichten, foto's en filmpjes en tegenwoordig ook de nodige live-uitzendingen.  En al dat werk wordt gedaan door veelal vrijwilligers en stagiaires.

Mogen wij weer op uw steun rekenen? 

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer: NL29RABO0148047238 t.a.v. SIRIS Asten-Someren.

Natuurlijk zijn nieuwe vrienden en vriendinnen van harte welkom. Laat zien dat SIRIS u die € 10 waard is!


Trefwoorden: vriend van siris vrienden van siris siris
Geplaatst

zaterdag 21 november 2020 | 07.25 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 21 november 2020 | 08.41 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub