Dit jaar wordt voor de 29e keer de Zùmmerse Mens gekozen.

Aan iedereen in Someren-Dorp, Lierop, Someren-Eind en Someren-Heide dan ook een oproep: Kent u een bijzondere Zùmmerse Mens? Wie verdient de eervolle titel 29e Zùmmerse Mens?

Deze eretitel komt de inwoner uit de gemeente Someren toe die altijd klaar staat voor een ander, misschien al jaren op de achtergrond iets betekent voor het verenigingsleven, die buurvrouw of buurman die nooit iets teveel gevraagd is. Een inwoner van Someren die zich op een bijzondere manier voor de gemeenschap inzet en vooral ook iemand, die dat zo onopvallend mogelijk doet. Een Somerenaar jong of oud, die zijn of haar inzet als vanzelfsprekend ervaart, maar waarbij zelden wordt stilgestaan.

Kandidaten kunnen schriftelijk of per e-mail worden voorgedragen, onder vermelding van naam en adres van degene die voor de eretitel wordt voorgedragen, de reden waarom hij of zij in aanmerking komt als Zùmmerse Mens 2020 en de naam en adres van degene die deze persoon voordraagt.

Nomineren kan tot 10 december via e-mail zummersemens@somerennatuurlijk.nl of schriftelijk aan Stichting Someren Natuurlijk, p/a Grebbe 7, 5711 KV Someren.

U kunt daarbij gebruik maken van het formulier op www.somerennatuurlijk.nl.


Trefwoorden: zmmerse mens laatste oproep someren natuurlijk
Geplaatst

woensdag 02 december 2020 | 11.33 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 02 december 2020 | 11.57 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub