Zanger Kees Versluys is op maandag 14 december te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Kees komt tussen 20.00 en 22.00 uur zijn nieuwe kerstsingle 'Kersttafereel' promoten.

We zullen binnenshuis iets meer werk maken van de kerstversiering en het kerstmenu. Een mooie grote, goed gevulde kerstboom en natuurlijk het winterdorp of de traditionele kerststal met beelden zullen bij veel mensen niet ontbreken. De mooi verpakte cadeaus en kerstkaarten krijgen meer betekenis dan ooit.

Zanger Kees Versluys heeft na zijn tv-debuut bij Henny Huisman vijf albums uitgebracht:  Personality (1997), Endeavour (2002), Golden Songs To Remember Volume I (2018), Beleef Het Leven (2018) en Golden Songs To Remember Volume 2 (2019). Ook heeft hij vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Met deze Elvis In Memory Shows trok hij ook door het land.

Hiernaast heeft Kees zijn Nederlandstalige repertoire met zijn singles Souvenir, Kom Dans Met Mij, Eindeloos Mooi, Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil, Morgen Is Nog Heel Ver Weg, Draai Je Niet Om, Beleef Het Leven, Vanaf Vandaag en In Lijn.


Trefwoorden: verzoekexpress siris-verzoekexpress Willy Berkers kees versluys piet berkers
Geplaatst

vrijdag 11 december 2020 | 07.36 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 11 december 2020 | 09.08 uur

Auteur

AMJM Buenen


businessclub