Voetbalactiviteit voor meiden SV Someren/NWC

De nieuwe meidencommissie van SV Someren/NWC houdt op zaterdag 9 januari een activiteit voor voetballende meiden bij SV Someren en NWC Asten.

In het seizoen 2018-2019 zijn SV Someren en NWC Asten met betrekking tot de vrouwen (senioren) een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking is heel succesvol en geeft de vrouwen de kans om met veel plezier op hun eigen niveau te voetballen.

Wat de meiden (junioren) betreft is deze samenwerking er nog niet.

De clubs willen wel graag de meiden laten meegenieten van al het goede wat ze in de samenwerking al hebben bereikt.

Ze hebben al een aantal trainingen achter de rug voor de meiden in de afdelingen O15 en O17, maar willen nu ook de jongere meiden kennis laten maken met elkaar.

De voetbalactiviteit op zaterdag 9 januari op sportpark De Potacker in Someren is voor alle voetballende meiden binnen SV Someren en NWC Asten

In samenwerking met Sandra Swinkels hebben ze een mooi programma met voetbalspellen waarbij ze de jongste meiden kennis met elkaar laten maken en vooral lekker in beweging willen zijn in deze vervelende tijd.

De tijden zijn van 10.00 tot 12.00 uur voor meiden onder 9 tot en met onder 13 en van 13.00- tot 15.00 voor onder 15 tot en met onder 19.

Aanmelden kan via e-mail meidencommissie@gmail.com.


Trefwoorden: sportpark de potacker sv someren nwc asten vrouwen someren-nwc sandra swinkels
Geplaatst

woensdag 06 januari 2021 | 16.39 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 09 januari 2021 | 18.55 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub