SIRIS.nl

Hans Claessens WTCE-Ondernemer van het Jaar 2016

Hans Claessens van Drukkerij Claessens aan de Boerenkamplaan 5a in Someren is op donderdag 17 december benoemd tot WTCE-Ondernemer van het Jaar 2016.

De bekendmaking vond plaats tijdens het eindejaarsevent in Holiday Inn in Eindhoven.

Hans Claessens is sinds 2011 deelnemer van WTC·E Zakensociëteit en heeft zich in de afgelopen jaren een ware ambassadeur getoond. Hij is een relatiebeheerder puur sang. Naast zijn rol als directeur bij Drukkerij Claessens is hij ononderbroken actief voor zijn eigen relaties én voor WTC·E Zakensociëteit om de juiste contacten te stimuleren. Het is mede dankzij zijn betrokkenheid dat het netwerk van WTC·E een belangrijke schakel wordt in de contacten tussen ondernemers, overheid en kennisinstellingen. Dat verbindingen tot stand komen doordat contacten gericht worden gestimuleerd en leden elkaar kunnen vertrouwen en op elkaar bouwen. Vanuit die betrokkenheid komen nieuwe samenwerkingsverbanden en zaken tot stand.

Op basis van de genoemde criteria heeft het bestuur Hans Claessens uitgeroepen tot ‘WTC·E Ondernemer van het Jaar 2016’.

Voorzitter WTC·E Willy van de Kerkhof reikte een gouden WTC-speld uit aan Hans Claessens. Met de benoeming ontvangt de laureaat privileges, waarmee de bekendheid van de ondernemer én het bedrijf in de regio, landelijk én internationaal wordt vergroot.

WTCE, World Trade Center Eindhoven, is aangesloten bij de World Trade Centers Association en stimuleert het internationaal zakendoen onder haar leden en aangesloten organisaties onder het motto “We grow trade”. Mondiaal zijn er meer dan 330 WTC’s, in Europa 116 en in Nederland elf. Voor zakelijk Zuidoost Nederland biedt WTCE toegang tot een wereldwijd netwerk met 750.000 organisaties en bedrijven. Ondernemers kunnen participeren als deelnemer in het executive netwerk WTCE Zakensociëteit, in WTCE Young Professionals of in het MKB-businessplatform de International Industrials. Het WCTE telt 325 leden.