Op donderdag 31 december houdt Toer- en Supportersclub Solo voor de 27e keer de RABO ATB-veldtoertocht. Dit jaar is de naam gewijzigd in Rabo ATB tocht memorial Jo Boerekamp.

Jo Boerekamp kwam begin dit jaar geheel onverwacht te overlijden. Jo was vanaf het begin als organisator betrokken bij de toertocht.

De deelname aan deze toertocht door de landelijke omgeving van Someren is mogelijk op een ATB- of veldritfiets. Er wordt een route van 25 en een van 40 kilometer uitgestippeld. Hierdoor kan ook de minder getrainde ATB-er aan de toertocht deelnemen. De tocht wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan wegen en paden. Geasfalteerde wegen worden zoveel mogelijk vermeden. Tijdens de pauze is er soep, thee en peperkoek te krijgen en na afloop staat de Glühwein gereed. De routes worden volledig en duidelijk uitgepijld.

De vertrek- en aankomstlocatie is Camping De Kuilen, Kuilvenweg 15 in Someren-Heide.

Inschrijven kan tussen 9.00 en 10.00 uur bij Camping De Kuilen. Het inschrijfgeld bedraagt € 4 voor N.T.F.U-leden en € 5 voor niet-leden. Tot zestien jaar is de deelname gratis.

Ook dit jaar steunt de organisatie een goed doel. Eén euro van het inschrijfgeld gaat naar de aanschaf en onderhoud van een duofiets voor ‘Lierop Leeft’. Er zal voor dit goede doel ook een collectebus bij de inschrijving geplaatst worden.

 


Trefwoorden: tsc solo solo camping de kuilen jo boerekamp
Geplaatst

zaterdag 26 december 2015 | 10.02 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 31 december 2015 | 15.39 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub