SIRIS-tv zendt op zaterdag 30 en zondag 31 januari het weekoverzicht uit van 7.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur.

Het programma:

Kom in de Loodsdag op De Plattevonder:

Carnavalsvereniging De Plattevonder uit Someren-Eind hield op dinsdag 26 januari, in samenwerking met de gezamenlijke buurten, de Kom in de Loodsdag. Iedereen was welkom op de diverse bouwlocaties in Someren-Eind om kennis te maken met de creaties voor de optocht van De Plattevonder.

Koninklijke onderscheiding voor Anny Hendriks-Swinkels:

Anny Hendriks-Swinkels (69) uit Someren-Heide heeft op donderdag 21 januari de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Burgemeester Alfred Veltman speldde Anny de versierselen op tijdens de jaarvergadering van de KBO Someren-Heide in zaal Heidehof.

Carnaval vruuger:

SIRIS-tv zendt op zaterdag 30 en zondag 31 januari oude carnavalsfilmpjes uit van Heemkundekring De Vonder Asten-Someren. 

Gemeentenieuws - BuurtTent in Someren:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht van de BuurtTent. Onlangs zijn de zes Peelgemeenten, in samenwerking met het woninginbrakenteam van de politie, gestart met de BuurtTent. Op donderdag 28 januari stond de BuurtTent op de hoek Wilhelminaplein-Postelstraat in Someren. Burgemeester Veltman en Marc de Wit van het woninginbrakenteam Peelland geven tekst en uitleg.

Brabo van Geen Stempel:

Tijdens de strijd om 'de minst slechte carnavalsplaat van 2015' is de single 'Brabo' van Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent uitgeroepen tot de beste carnavalsplaat van Brabant door 3FM diskjockey Giel Beelen. Geen Stempel bestaat uit SIRIS-medewerker en discjockey Ricky Berkers uit Asten.

Kom Erbij van Jeroen's Clan:

Cabaretgroep Jeroens Clan heeft het carnavalsnummer 'Kom erbij (het vluchtelingenlied)' gemaakt.

Theaterprogramma februari in De Ruchte:

Ook in februari zit De Ruchte in Someren vol met theaterliefhebbers.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-tv
Geplaatst

vrijdag 29 januari 2016 | 18.48 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 06 februari 2016 | 10.23 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub