SIRIS-tv zendt op zaterdag 20 en zondag 21 februari het weekoverzicht uit van 7.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur.

Het programma:

Voorleeswedstrijden in Asten en Someren:

Op dinsdag 16 februari vonden in Asten en in Someren de lokale rondes van de voorleeswedstrijden plaats. In Asten gebeurde dat in De Klepel en in Someren in De Ruchte. De schoolkampioenen namen het daar tegen elkaar op. Zij lazen een zelfgekozen fragment uit een boek en werden beoordeeld door een deskundige jury.

Geluksdoorgeefdag Deken van Houtschool in Hof van Bluyssen:

De kinderen van groep 5 van basisschool Deken van Hout in Asten hebben lessen in geluk gehad. De kinderen willen graag aan iedereen laten weten waarom geluk belangrijk is en dat delen van geluk, dubbel geluk is. Op donderdag 18 februari besloten de kinderen hun geluk door te geven aan de bewoners van Amaliazorg Hof van Bluyssen door met ze te spelen, voor ze te zingen, dansen en muziek te maken, cake uit te delen en gezellig te kletsen.

Pip verhuist naar ’t Rendal:

De peutergroep van Kinderopvang NulVier DAS in Lierop verhuisde op maandag 15 februari van locatie kinderdagverblijf Pip naar de nieuwe peuterruimte in basisschool ’t Rendal. Met een peuterruimte in de basisschool wordt de samenwerking met de basisschool geïntensiveerd.

Schoolfinale junior-vakkanjerwedstrijden:

In het Varendonck-College aan de Kanaalstraat in Someren vond op donderdag 18 februari de schoolfinale van de junior-vakkanjerwedstrijden plaats. In die finale streden de vakkanjers van diverse afdelingen om de eer.

Paula Toonen nieuw directielid Varendonck-College:

Paula Toonen is aangesteld als lid van de directie van het Varendonck-College. Zij startte op 1 februari als opvolger van Peter Tijs. Tijd om haar aan u voor te stellen.

Gemeentenieuws - uitdunnen van bossen:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren vertellen wethouder Willy Hanssen en Maarten Clement van Bosgroep Zuid-Nederland over het uitdunnen van de bossen in Lierop en Someren. Worden er lukraak bomen gekapt? Hoe gaat dat precies in zijn werk?

Theaterprogramma februari in De Ruchte:

Ook in februari zit De Ruchte in Someren vol met theaterliefhebbers.


Trefwoorden: siris-tv weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 19 februari 2016 | 19.18 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 september 2016 | 22.47 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub