SIRIS-tv zendt op zaterdag 27 en zondag 28 februari het weekoverzicht uit van 7.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur.

Het programma:

Afscheid van wethouder Willy Hanssen:

Wethouder Willy Hanssen vertrekt. Hij wordt directeur van Mengvoedercoöperatie De Samenwerking in Haastrecht. De gemeente Someren biedt Willy Hanssen en zijn echtgenote een receptie aan op maandag 29 februari in het gemeentehuis van Someren. SIRIS-tv ging met Willy Hanssen langs enkele projecten waar hij tijdens zijn wethouderschap bij betrokken was.

Dodehoekproject op De Ranonkel:

Op vrijdag 26 februari nam basisschool De Ranonkel in Someren deel aan het dodehoekproject. Transportbedrijf Kanters stelde hiervoor een chauffeur en een vrachtwagen ter beschikking.

André Heijligers-award voor Eric van der Vleuten:

Van donderdag 18 tot en met zondag 21 februari werd in manege Heijligers in Asten het Nationaal Concours Hippique gehouden. Op zondag werd in de manege de André Heijligers-award uitgereikt aan Eric van der Vleuten. U ziet hoe dat allemaal in zijn werk ging.

Asten Nu - geurverordening gemeente Asten:

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de nieuwe geurverordening. Tijdens een inloopavond in het gemeentehuis gaf wethouder Theo Martens tekst en uitleg.

Na afgelopen week op SIRIS-tv uitgezonden te zijn geweest zijn de volgende filmpjes alleen nog te zien op www.siris.nl/televisie/van dag tot dag.

Spandoek jubilea Lieropse koren onthuld:

Dit jaar viert een aantal culturele verenigingen uit Lierop een bijzonder kroonjaar. Gemengd koor Ameezing viert haar platina jubileum, terwijl mannenkoor A Capella het gouden feest viert en De Koepelzangers hun robijnen bestaansfeest vieren. In het kader van deze jubilea werd op donderdag 18 februari op het kerkplein aan de Van Dongenstraat in Lierop het mega-spandoek van de jubilerende zangverenigingen, ‘Lierop zingt ...’, onthuld.

Grote Prijs Nationaal Concours Hippique Asten:

Springruiter Robbert Ehrens won op zondag 21 februari, in manege Heijligers in Asten, met zijn paard Hisa de Grote Prijs van Asten.

Deken van Houtschool vijftig jaar:

De Deken van Houtschool in Asten bestaat vijftig jaar. Op woensdag 17 februari ging het gouden jubileumjaar van start met allerlei activiteiten. Zo was er een ganzenbordspel, werden er in de klas cakejes versierd en was er een open podium. De ochtend werd afgesloten met een ballonnenwedstrijd met kaartjes met een laatste groet voor de Deken van Hout. 's Middags was er een reünie voor leerkrachten en oud-leerkrachten van de Deken van Hout.

Project Brandveilig leven-woningcheck van start:

Op donderdag 18 februari ging in de brandweerkazerne in Someren het project Brandveilig leven-woningcheck officieel van start. Burgemeester Veltman van Someren reikte de oorkondes uit aan de acht vrijwilligers, die de training hebben gevolgd om de woningchecks te kunnen uitvoeren.


Trefwoorden: siris-tv weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 26 februari 2016 | 17.50 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 05 maart 2016 | 09.15 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub