Op woensdag 2 maart vond de jaarvergadering van JOEK plaats.

Tijdens deze vergadering werden zes jubilarissen gehuldigd.

Dat waren Jan Vanlier (40 jaar lid), Jeannie Coopmans, Noël Coopmans, Marja van den Heuvel, Pieter van Mierlo en Peter Hendrikx (allen 25 jaar lid).

Alle zes jubilarissen hebben grote verdiensten voor de vereniging en die werden dan ook tijdens de huldiging uitvoerig naar voren gebracht.

Jan Vanlier is 40 jaar lid van JOEK. Hij was de derde marsleider van de Kennedymars van 1985 tot 1992. Hij heeft de hoogtijdagen tijdens de jubileumtocht van de 25e Kennedymars meegemaakt met ruim 6.000 lopers.

Jeannie Coopmans is 25 jaar lid. Zij is bestuurslid geweest als coördinator van de Mini-Kennedymars. Daarna actief gebleven in de organisatie van de Kerst-eetestafette en nog steeds is zij uitvoerend in de postenverdeling.

Haar man Noël Coopmans is ook 25 jaar lid van de vereniging. Ook hij is bestuurslid geweest als coördinator-PR en was destijds het creatieve brein in het bestuur en draagt nog steeds vele ideeën naar voren.

Marja van den Heuvel is ook 25 jaar lid. Zij is op vele terreinen inzetbaar, bijvoorbeeld bij het smeren van de boterhammen op vrijdagavond met het Kennedymarsweekend. Ze helpt mee in de infostand en heeft al vele uren gemaakt tijdens het uitschrijven bij de finish van de Kennedymars. Ook zij is een actief en betrokken lid.

Pieter van Mierlo is 25 jaar lid en met name actief geweest in blok Mars. Hij stond aan de wieg van de invoering van de automatisering van gegevens. Immer positief en doet nu al jaren de bagageverzorging van post naar post tijdens de Kennedymars.

Peter Hendrikx is ook 25 jaar lid. Hij begon als postcoördinator en is van 2004 tot 2012 acht jaar voorzitter geweest. Peter is betrokken bij vele zaken die met de Kennedymars te maken hebben. De 50e Kennedymars was zijn laatste die hij tot een goed einde heeft gebracht.

Over enkele maanden gaat de 54e editie van de Kennedymars van start.

Voor meer info zie www.joek.nl of www.kennedymars.nl.


Trefwoorden: joek someren kennedymars
Geplaatst

dinsdag 08 maart 2016 | 14.45 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 08 maart 2016 | 15.46 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub