SIRIS.nl

Voorverkoop Nirwana Tuinfeest gestart (+ VIDEO'S)

De eerste namen voor Nirwana Tuinfeest in Lierop, dat wordt gehouden op 15, 16 en 17 augustus, zijn bekend.

Niemand minder dan De Staat, White Cowbell Oklahoma (Canada) en Mozes and the Firstborn zullen tijdens het zomerse weekend op zaterdag op het podium knallen.

Daarnaast zullen op zondag Out of Control (U2-tribute), Back to the System (System of a Down-tribute), reEditors (Editors-tribute) en Robot Rock (Daft Punk-tribute) te zien zijn. Er zullen nog vele namen volgen.

De Staat is begonnen in 2007 onder leiding van Torre Florim en is uitgegroeid tot een van de beste rockformaties van Nederland. ‘ I CON’, het derde album van deze Nijmeegse formatie verscheen in 2013 en staan daarom zeer terecht op Nirwana Tuinfeest.

Ook Canada is dit jaar vertegenwoordigd met de legendarische rockgroep White Cowbell Oklahoma. Hun laatste album verscheen in 2012 en is genaamd ‘ Buenas Nachas’. ‘ I Got Skills!’, iedereen kent deze typische hit van Mozes and the Firstborn. Nu zijn ze op tour door Amerika, maar in augustus staan ze in Lierop.

Vrijdag 7 maart om 12.00 uur stipt begint de online voorverkoop van Nirwana Tuinfeest 2014. De prijs van de kaarten is niet gestegen. Dagkaarten voor de vrijdag of de zaterdag kosten € 30 in de voorverkoop en de combikaarten kosten € 50 in de voorverkoop.

Ook de campingkaarten gaan in de voorverkoop voor € 10. Nieuw dit jaar is dat je voor voertuigen met minimaal twee wielen (caravan/vouwwagen/camper etc.) ook een kaart moet aanschaffen van € 5.

Auto’s op de camping zijn niet toegestaan.

Voor meer info en kaarten: www.nirwanatuinfeest.nl