ONDO wint van Kronenberg

ONDO Heusden startte zonder centrale verdediger Joost Loomans die tijdens de warming up last kreeg van een oude blessure.
De start was er echter niet minder om want al in de eerste minuut was er een kans voor ONDO, die werd weggehaald op de doellijn. ONDO was de betere ploeg met de meeste doelkansen terwijl Kronenberg nauwelijks in de 16 meter van ONDO kon komen. Na een half uur werd Roy Lammers diep gestuurd door Bart Loomans en rondde dat perfect af door de bal onder de keeper door te schuiven 1-0. Lang kon ONDO niet van de voorsprong genieten want door een fout in de verdediging kon de spits van Kronenberg doorlopen en de bal langs de keeper schieten. Nog net voor de thee schoot Bart Loomans op de keepe,r die de bal niet onder controle kreeg waardoor Bart alsnog de 2-1 kon binnentikken. In de 55e minuut van de tweede helft moest Roy Lammers het veld verlaten door een blessure en werd vervangen door de jeugdige A-speler Joost Berkers. Vijf minuten later was het weer de snelle Bart Loomans, die ook de 3-1 op zijn naam zette. Ook Rob Nijssen kwam er niet ongeschonden vanaf en werd vervangen door de debuterende A-speler Stan Berkers. Een kwartier voor het einde draaide Joost Berkers weg van zijn tegenstander en wist met het puntje van zijn schoen de 4-1 binnen te schieten. Het was voor ONDO een wedstrijd waar iedereen zijn niveau haalde en sommige iets meer. Dit biedt perspectief voor de volgende uitwedstrijd tegen SSE die 2 punten meer hebben dan ONDO.