De CabrioPeeltour vindt plaats op alle dinsdagmiddagen in juli en augustus met uitzondering van de eerste dinsdag van juli en de laatste dinsdag van augustus.

Onderweg zijn twee stops ingebouwd; Buitencentrum De Pelen en IJsboerderij Hoeve Willem III in Helenaveen.

Bij de eerste stopplaats staat koffie of thee en een turfplak voor u klaar en bij de tweede stopplaats een heerlijk ijsje.

Tijdens deze tour gaat u per cabriobus Asten en het peelgebied verkennen. De cabriobus heeft geen dak en biedt ruimte aan in totaal 47 personen. Een gids vertelt u onderweg alles over de prachtige omgeving.

De CabrioPeeltour is bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over de Peel en alle mogelijkheden die dit gebied voor u in petto heeft. De tours duren ruim 3,5 uur en de kosten zijn € 17,50 inclusief genoemde consumpties.

In Asten zijn twee opstapplaatsen: de parkeerplaats bij het Klok & Peel Museum Asten en de ingang van Recreatiepark Prinsenmeer.

U dient zich voor deze CabrioPeeltour aan te melden bij VVV Asten of Recreatiepark Prinsenmeer. De tour gaat altijd door, ongeacht het aantal deelnemers en bij slecht weer wordt gebruikt gemaakt van een ‘gewone’ bus.


Trefwoorden: cabriopeeltour vvv asten
Geplaatst

maandag 30 juni 2014 | 12.41 uur

Laatst gewijzigd

maandag 30 juni 2014 | 13.50 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub