Carnavals-masterclass bij carnavalsvereniging De Meerpoel

Dit jaar onthult Carnavalsvereniging De Meerpoel haar 44e Jeugdprins(es). Een carnavalsjubileum. Dit laat de vereniging niet onopgemerkt voorbij gaan.

Al jarenlang houdt De Meerpoel onder de titel ‘Kom op dè podium op’, een artiestenpodium voor jeugdige artiesten van Groot Someren. Vanwege het 44-jarig jubileum van het jeugdcarnaval in ’t Meerpoeleke wordt, voorafgaand aan het jeugdpodium, een extra activiteit georganiseerd in de vorm van een carnavals-masterclass. Deze activiteit vindt plaats op zondag 23 november in OJC Comeet in Someren.

Tijdens de carnavals-masterclass worden workshops gegeven waarvoor alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 op de Somerense basisscholen reeds een flyer hebben ontvangen via zijn/haar school. De kinderen hebben een keuze uit een vijftal workshops die in relatie staan met carnaval. Wat de deelnemers in de ochtend leren tijdens de workshops, kunnen ze ’s middags op het podium laten zien tijdens ‘Kom op dè podium op’. Zo is er de mogelijkheid voor een spoedcursus Tonproaten, een cursus Clownerie, het schrijven van een Carnavalskraker, het meespelen met de Prinselijke Hofkapel of gewoon lekker creatief bezig zijn.

Aanmelden kan nog tot 20 oktober en deelname is geheel gratis.

Voor opgave en meer informatie: www.cvdemeerpoel.nl


Trefwoorden: 44e jeugd prins(es) cv de meerpoel jubileum
Geplaatst

vrijdag 10 oktober 2014 | 13.00 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 20 november 2014 | 14.59 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub